Keresés: mokka

A TV2-höz igazol Gönczi Gábor és Szebeni István Új műsorvezetők érkeznek a TV2 csapatához, Gönczi Gábor hamarosan a Tények, míg Szebeni István a Mokka műsorvezetőjeként köszönti a nézőket.
Március 7-től Ízes élet a TV2-n! Az ízek szerelmesei minden hétköznapjukat az Ízes élettel kezdhetik.
Visszatér a TV2-höz Vujity Tvrtko Szeptembertől újra a TV2 műsorvezetői csapatát erősíti Vujity Tvrtko, a műsorvezető-riporter szeptember 21-től köszönti a nézőket a Mokkában.
Egyre többen választják a Mokka új csapatát A TV2 reggeli beszélgetős műsora stabilan őrzi piacvezető pozícióját. A megújult műsorvezetői gárda mellett tovább növekedett a műsor népszerűsége.
Ünnepel a TV2: 10 éves a Mokka Több mint 2700 adás, közel 31 ezer beszélgetés, egy kisvárosnyi vendég: 10 éves a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.
A reklámokkal kapcsolatos fogyasztói attitűd A fogyasztó egy nagyon fontos tényező, ugyanis döntései ténylegesen befolyásolják a gazdasági folyamatokat.
Véradás a Mokkában Augusztus 27-én különleges akciót indít a Mokka; a TV2 stúdiójában csoportos véradásra kerül sor, ahova hírességeket és nézőket is várnak.
Joshi Bharatnak mesélt titkáról Robin Cook Világhírű író volt a Mokka vendége; Robin Cook, az orvosi krimik koronázatlan királya Joshi Bharattal beszélgetett, és őszintén mesélt a titkairól.
Országjárásra indul a Mokka Különleges kiadással készül a nyárra a Mokka. A TV2 népszerű reggeli műsora június 10-től hat héten át vidéki városokból jelentkezik be, a megszokott informatív tartalommal, országos és helyi aktualitásokkal, valamint nyári különlegességekkel.
Továbbra is piacvezető a Mokka és a Tények Reggel A TV2 reggeli műsorának nézettsége az év eleje óta folyamatos növekvő tendenciát mutat, a Mokka és a Tények Reggel a kereskedelmileg fontos 18-49 éves célcsoportban piacvezető a reggeli idősávban, a Tények Reggel április első hetében 34% fölötti közönségarányt ért el.© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS