Sikeresen debütált a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

A TV2 legújabb szórakoztató kvíz-showja, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! első adása műsorsávjában maga mögé utasította versenytársait. A sztárszülők és gyerekeik vetélkedésére a kereskedelmileg fontos 18-59-es célcsoportban a tévénézők 16%-a (Live SHR 16,02) volt kíváncsi, de a teljes lakosság körében is a TV2 műsora nyerte az idősávot.

Ördög Nóra műsorvezetésével sikeresen debütált a Vigyázat, gyerekkel vagyok! első adása, amely mind a kereskedelmileg fontos 18-59-es célcsoportban (Live SHR 16,02%) , mind a teljes lakosság körében (Live SHR 18,55%) maga mögé utasította versenytársait műsorsávjában. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! első adása több, mint 710 ezer nézőt ültetett a képernyők elé (AMR Total: 710960 fő). A szórakoztató kvíz-show ezzel az eredménnyel közel háromszor akkora közönségarányt ért el, mint a TV2 2017 szerda esti idősávja.

A TV2 és az IKO Műsorgyártó produkciójának második, március 8-i adásában Jakupcsek Gabriella és kislánya, Emma, Mészáros Árpád Zsolt és kisfia, Merse, valamint Torghelle Sándor és kislánya, Evelin játszanak majd.
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS