Egyre nézettebb a TV2 Tények, a Mokka a legnépszerűbb

Májusban is egyre nézettebb volt a TV2 Tények című műsora. A főműsoridős sávban, a teljes lakosság körében a Tények átlagos közönségaránya 22,8 százalék volt, míg a konkurens Híradójé 22,1 százalékot ért el.

A Tények átlagos nézőszáma ebben a hónapban 611 ezer fő volt, míg a Híradó átlagos nézettsége (4+) alulról karcolta a 600 ezer főt (595 ezer néző).


A teljes lakosság körében májusban 20 alkalommal volt több nézője a Tényeknek, mint a Híradónak. Ha a közös idősávot nézzük, amikor a két hírműsor egymással szemben egyidőben futott, akkor az elmúlt 31 napból 23 alkalommal bizonyult eredményesebbnek a TV2 hírműsora. (A kereskedelmi célcsoportokban: 18-59-ben kétszer, 18-49-ben négyszer fordul ez elő.)


A napindító műsoroknál továbbra is a TV2 vezeti a versenyt. A Mokkának nincs kihívója a délelőtti idősávban. Közel minden ötödik tévénéző a Mokkával kezdi a hétköznap reggeleket (4+ SHR: 19,6 százalék) A kereskedelmi célcsoportban is kimagasló Közönségarányt ért el a műsor: 16,8 százalék volt a májusi átlaga a 18-59 évesek körében.


A Mokka májusi átlagos nézőszáma (151 ezer fő) a teljes lakosság körében négyszer akkora, mint a konkurencia Reggeli című műsoráé. A kiemelt 18-59 éves célcsoport körében is háromszoros a nézőszámbeli fölénye. A közös idősávban pedig, mikor egymással szemben egyszerre fut a két műsor, még markánsabb a Mokka előnye!
© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS