Junior Prima díjas a TV2 riportere Junior Prima díjat kapott sajtó kategóriában Bihari Ádám, a TV2 Tények című műsorának riportere.
Piacvezető a Rising Star A Rising Star november 2-án több, mint 2,7 millió nézőt ért el a teljes lakosságban.
Remekel a PRO4 Fennállásának legsikeresebb hetét zárta a PRO4. A 43. héten eddigi legmagasabb heti átlagos közönségarányát érte el a csatorna főműsoridőben és teljes napon egyaránt.
Uralta a vasárnapot a TV2 Kiemelkedő eredménnyel zárt vasárnap a Sztárban sztár, a döntő a hét legnézettebb műsora volt minden fontos célcsoportban. Emellett kiválóan nyitott a Rising Star, a TV2 vadonatúj tehetségkutatója piacvezető volt adásideje alatt vasárnap este.
A Sztárban sztár volt a hét legnézettebb műsora Minden fontos célcsoportban piacvezető volt az elmúlt héten a Sztárban sztár.
Rekordot ért el a FEM3 Café Szeptember 1-jei indulása óta az eddigi legjobb eredményét érte el a FEM3 Café.
Ismét a Sztárban sztár volt a kedvenc Vasárnap ismét a TV2 zenés showműsorát választotta a legtöbb tévénéző, teljes lakosságban a Sztárban sztár maga mögé utasította az X-Faktort és a Celeb vagyok, ments ki innent is.
CSR Best Practise díjat nyert a TV2 Csoport Elismerésben részesült a TV2 Csoport társadalmi felelősségvállalási elkötelezettsége. A vállalat CSR Best Practise díjat nyert - elsőként a hazai médiumok közül.© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS