Ismét a Sztárban sztár volt a kedvenc Vasárnap ismét a TV2 zenés showműsorát választotta a legtöbb tévénéző, teljes lakosságban a Sztárban sztár maga mögé utasította az X-Faktort és a Celeb vagyok, ments ki innent is.
CSR Best Practise díjat nyert a TV2 Csoport Elismerésben részesült a TV2 Csoport társadalmi felelősségvállalási elkötelezettsége. A vállalat CSR Best Practise díjat nyert - elsőként a hazai médiumok közül.
Jól teljesít a FEM3 Café Szeptember 1-jei indulása óta eddigi legnagyobb piaci részesedését könyvelhette el a FEM3 Café: szeptember 29-én a magazinműsor a kereskedelmi célcsoportban 5,2%-os közönségarányt ért el.
Tarolt a Sztárban sztár és a Bumm! Vasárnap este tarolt a TV2! A Sztárban sztár legutóbbi adása 1.7 milliós nézőszámával rekordot döntött és remekül startolt a Liptai Claudia és Kasza Tibi által vezetett Bumm! vetélkedő, melyet 1.2 millió néző követett figyelemmel.
SuperTV2-n az Éden Hotel! A TV2 Csoport műsorra tűzi az egyik legnépszerűbb stratégiai realityt, az Éden Hotelt. A valóságshow hamarosan a SuperTV2-n lesz látható.
Minden célcsoportban nőtt a Sztárban sztár nézettsége Hétről hétre egyre több nézőt ültet a képernyők elé a Sztárban sztár, indulása óta minden fontos célcsoportban nőtt a nézettsége.
Parádésan indult a Sztárban sztár Szeptember 7-én este 7-kor startolt a Sztárban Sztár második évada Till Attila műsorvezetésével.
Héder Barna sportműsora már a TV2-n is látható Szeptember 1-től már a TV2-n is látható a PRO4 Sportos című műsora. A műsor minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket, Héder Barna válogatásában.


© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS