Ezüst EFFIE-t nyert Az ének iskolája kampány Sikeresen szerepelt a TV2 Csoport kampánya az idei EFFIE reklámhatékonysági versenyen.
Remekel a Rising Star Ismét diadalmaskodott a Rising Star. Az énekes tehetségkutató közel 2,9 millió nézőt ért el vasárnap este, ezzel a TV2 mindhárom fontos célcsoportban piacvezető volt a Rising Star adásideje alatt.
Junior Prima díjas a TV2 riportere Junior Prima díjat kapott sajtó kategóriában Bihari Ádám, a TV2 Tények című műsorának riportere.
Piacvezető a Rising Star A Rising Star november 2-án több, mint 2,7 millió nézőt ért el a teljes lakosságban.
Remekel a PRO4 Fennállásának legsikeresebb hetét zárta a PRO4. A 43. héten eddigi legmagasabb heti átlagos közönségarányát érte el a csatorna főműsoridőben és teljes napon egyaránt.
Uralta a vasárnapot a TV2 Kiemelkedő eredménnyel zárt vasárnap a Sztárban sztár, a döntő a hét legnézettebb műsora volt minden fontos célcsoportban. Emellett kiválóan nyitott a Rising Star, a TV2 vadonatúj tehetségkutatója piacvezető volt adásideje alatt vasárnap este.
A Sztárban sztár volt a hét legnézettebb műsora Minden fontos célcsoportban piacvezető volt az elmúlt héten a Sztárban sztár.
Rekordot ért el a FEM3 Café Szeptember 1-jei indulása óta az eddigi legjobb eredményét érte el a FEM3 Café.


© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS