Bemutatkoznak a Sztárban Sztár hetedik évadának versenyzői

Augusztus 30-án 18:50-től elstartol az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 népszerű showműsorának hetedik évada megújult zsűrivel, és újabb tizenkét híresség látványos és szórakoztató produkcióival színesíti majd a vasárnap estéket. Tíz héten át többek között olyan ismert nevek is bizonyítják majd sokoldalúságukat, mint Pálmai Anna, Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna és Vastag Csaba.

Hihetetlen átváltozások, humoros és lélegzetelállító pillanatok – a korábbi évadok kiemelkedő sikerei után Tilla műsorvezetésével ismét visszatér a Sztárban Sztár. A zsűriszékekben ezúttal Köllő Babett és Kökény Attila mellett a már rutinos ítésznek számító Bereczki Zoltán és Papp Szabi foglal majd helyet.

Akik hétről hétre versenybe szállnak, hogy elnyerjék az év legsokoldalúbb előadója címet: Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Tóth Andi, Fésűs Nelly, emellett a lányok mezőnyét erősíti a Katona József színház művésze, Pálmai Anna, valamint Rico X Miss Mood formációból ismert You Tube-sztár, Miss Mood is. A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd Vastag Csaba, Pély Barna, Curtis, Molnár Tamás, Szabó Ádám, valamint a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.


A Nicsak, ki vagyok? sikere után a Sztárban Sztár adásai alatt a Live bejelentkezéseket is követhetik a TV2 weoboldalán az érdeklődők. A Sztárban Sztár Live közvetítéseinket Kadlecsek Krisztián vezeti majd, aki garantáltan nem kíméli a sztárokat, mindenre rákérdez és mindent megkérdez. Emellett, ahogy az online nézők a kiemelt műsoroknál már megszokhatták, a Sztárban Sztárnál sem maradnak extra videók nélkül. Így beleshetnek a kulisszák mögé és a próbákra is.


A TV2 Csoport számára kiemelten fontos a tehetséggondozás, ezáltal az is, hogy megteremtse a lehetőséget az Y és Z generáció tagjainak, így ezentúl TV2.hu online riportereit és műsorvezetőit a TV2 Akadémia hallgatói közül választja ki. A Sztárban Sztár online riportere Vörös András hallgató lesz. András 2019-ben kezdett a TV2 Akadémia szerkesztő-riporteri szakán. A képzésnek köszönhetően az alábbi nagy sikerű műsorokban dolgozott a stáb teljesértékű tagjaként, mint a Fem3 Café, a Nyomd a Gombot Tesó!, Bezár a Bazár vagy a Sztárban Sztár leszek!.

Augusztus 30-án 18:50-től Sztárban Sztár, minden vasárnap a TV2 műsorán!


© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS