Újdonságokkal erősít áprilisban a Zenebutik

Retró slágerek, a szórakoztató zene hazai kedvencei, vagy éppen a legfrissebb listavezetők – legyen szó bármilyen stílusról, a Zenebutik egyre színesebb kikapcsolódást kínál a ritmusok szerelmeseinek. Fásy Ádám ezúttal a legfrissebb tehetségeket keresi, míg a zenészként jól ismert Bebe műsorvezetői szerepben debütál a csatornán. Ebben a hónapban azonban további újdonságokat is tartogat a népszerű zenecsatorna.

Április 3-tól Retróra címmel zenés időutazás várja a nézőket, minden hétköznap és szombaton késő este. A 90’-es évek örökzöld retró slágereit Bebe hozza el a Zenebutikra. Az énekes először mutatkozik be a képernyőn műsorvezetőként, azonban nagy lelkesedéssel vágott bele az új feladatba.

„Nagyon izgatott vagyok, mivel régi álmom válik valóra azzal, hogy televíziós műsorvezető lehetek. Már teljes erőbedobással forgatunk, a stáb kedves és rendkívül sokat segít abban, hogy tökéletesen helytálljak. A konferálások során a szükséges támpontok mellett kellő szabadságot is kapok a szereplésre, így sokszor improvizálok, a saját stílusomnak megfelelően”- mesélte Bebe.

A hónap másik nagy durranása, a Fásy Szupersztár néven induló tehetségkutató, Fásy Zsüliett vezetésével. Fásy Ádám, a szórakoztat műfaj nagyágyúja ismét bebizonyítja, hogy az ország számtalan tehetséges, szórakoztató zenei előadóval is büszkélkedhet. Sok ma is népszerű előadó első alkalommal Fásy Ádámnál kapott lehetőséget a bemutatkozásra, tavasszal pedig kiderül, hogy ki lesz az új Fásy Szupersztár.

Április 3-tól minden hétköznap este Az Ének Iskolája Best of című műsorban a 3. évfolyam legemlékezetesebb pillanatait és dalait élhetik át újra a nézők, de Nótár Mary is saját műsorral jelentkezik, Bombaparty Maryvel néven. A Nagy Duettben is versenyző Jolly és párja szintén vadonatúj műsorban bizonyíthat, hiszen április 7-én startol a Lesz nemulass első adása.Az új év első óráiban műsorra kerülő Zenebutik Gála április 8-án második felvonásával érkezik, Galambos Lajcsi vezényletével pedig indul a Dáridó Klub új szériája.

Emellett a régi kedvencek is folytatódnak: további állomásaihoz érkezik Márió országjárása, a Kívánságpiac, robog tovább a Zeneexpressz és a Best of Fásy mulató is újabb epizódokkal jelentkezik. Nótár Mary és Matyi a Kedvenceink kedvencei című műsorban kalauzolja a nézőket a népszerű előadók kedvenc zenéi között, míg a napi Top 10-ben Fresh Andi és Jabin Peti hozza el napjaink sikerdalait.


Retróra - április 3. 18:30
Az Ének Iskolája Best of - április 3.19:00
Bombaparty Maryvel - április 6. 20:00
Lesz nemulass - április 7. 20:00
Fásy Szupersztár - április 8. 20:00
Zenebutik Gála - április 8. 21:00
Dáridó Klub - április 9. 20:00

Címkék:

2017. április 3. 15:08© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS