Tom Cruise-zal búcsúzik a Hello Hollywood

A nyári szünet előtti utolsó epizódban egy igazi nagyágyúval készített exkluzív interjút láthatnak a nézők a Hello Hollywoodban. Návai Anikó ugyanis azon tíz szerencsés újságíró között lehetett, akiket Tom Cruise fogadott A múmia párizsi premierje előtt.

Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette tartották a héten A múmia párizsi díszbemutatóját. Tom Cruise és kollégái a terrorveszélyre hivatkozva ugyanis lemondták londoni látogatásukat, így ezt a bemutatót még fokozottabb médiaérdeklődés övezte. A csalódott újságírók igyekeztek átfoglalni repülőjegyeiket Párizsba, hogy legalább ott elcsíphessék a szereplőket, ám ez szinte egyiküknek sem sikerült. Návai Anikó egyetlen nem francia újságíróként vehetett részt a francia premieren és közel tízperces interjút készített az idén 55. születésnapját ünneplő Tom Crusie-zal.

- Egészen elképesztő volt az a biztonság, ami minket körülvett. Mindenhol kutyás biztonságiak járőröztek, és egészen kivételes módon a vörös szőnyeges felvonulás sem a mozi előtt, hanem az épület belsejében volt. Tom személyesen hagyta jóvá azt a tíz újságírót, akinek interjút adott, így lehet, hogy a TV2 nézői péntek este egy igazán exkluzív interjút láthatnak majd a szezonzáró adásban. Azt is elárulta nekem, hogy hol tölti majd a születésnapját és beszélt többek között arról, hogy érte-e sérülés A múmia forgatása során – mondta el Návai Anikó.

A Hello Hollywood évadzáró adása június 2-án, pénteken 23:25-től látható a TV2 műsorán.

 

Címkék:

2017. június 2. 9:58© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS