A telenovellák legnagyobb klasszikusait hozza el az Izaura TV

Augusztusban a legnépszerűbb telenovellahősök az Izaura TV kínálatában térnek vissza. A ’90-es évek legendás sorozatában a nézők ismét szoríthatnak Esmeralda és Jose Armando szerelmének, de Lucianával, a Titkok és szerelmek sztárjával is találkozhatnak minden hétköznap este. Paula és Paulina, a romantikus sorozatok világának leghíresebb ikerpárja pedig a TV2 délutánjait színesíti majd.

A sorozatok szerelmeseinek ezúttal olyan telenovellákkal kedveskedik a TV2 Csoport, amelyek a közkedvelt műfajt egykor hazánkban is megalapozták és népszerűvé tették.

Augusztus 21-től, az év egyik nagy dobásaként az Izaura TV műsorára érkezik a ’90-es évek egyik legkedveltebb telenovellája, az Esmeralda, Leticia Calderón és Fernando Colunga főszereplésével. Végre visszatér a mexikói sorozatok híres klasszikusa, hogy Don Rodolfoval, Domingával, Piedad nővérrel és a többi ikonikus karakterrel nosztalgiázhassanak a rajongók. Hétköznap esténként a szerelmi viszályokat és a drámai fordulatokat a Titkok és szerelmek szintén közismert epizódjai is garantálják. Christina és Victor Manuel nem csupán a jelen problémákkal veszik fel a harcot, de múltjuk homályos részletei is kísértik őket.

A TV2 is készül romantikus meglepetéssel, hiszen augusztus 28-tól Gabriela Spanic-kal jön a Paula és Paulina. Ismét beléphetnek a nézők a Bracho ház kapuján, hogy Carlos Daniel és Paulina boldogságáért izgulhassanak.

 

Címkék:

2017. augusztus 8. 10:42© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS