A Sztárban Sztár a 40. hét legnézettebb műsora*

Tovább dübörög a Sztárban Sztár, a teljes lakosságban a 40. héten sem talált legyőzőre az ország legnagyobb házibulija, egyedüliként lépte át a bűvös egymilliós nézőszámot. Remek számokkal búcsúzott az Áll az alku, Gundel Takács Gábor táskanyitogatós vetélkedője a négy évesnél idősebb célcsoportban 30-ból 26 alkalommal nyerte a műsorsávjának nézettségi versenyét.

Izgalmasan alakult a nézettségi verseny múlt vasárnap, amikor a két nagy showműsor, a Sztárban Sztár és az X-Faktor ismét egymással versengtek a nézők kegyeiért. A valósidejű nézettségi adatok alapján két kiemelt célcsoportban is a TV2 szórakoztató műsora győzedelmeskedett, a 4+ és a 18-59-es korcsoportban is legyőzte az RTL Klub tehetségkutatóját. Előbbiben az éppen tévénézők 23,1%-a választotta a Sztárban Sztárt, míg az X-Faktor-t 18% követte figyelemmel. 18-59-ben rendkívül szoros volt a verseny, csupán 0,2% pont volt a különbség a két műsor közt a Sztárban Sztár javára (20,7% vs. 20,5%).

A múlt héten egyedüliként a Sztárban Sztár tudta átlépni az egymilliós nézőszámot a teljes lakosságban, Janicsák Veca, Király Viktor és a többiek előadását vasárnap este 1.029.625 néző követte élőben.

A hétköznap esti saját gyártású műsorok közül véget ért a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku, ami az indulástól kezdve magabiztosan, csatornaátlag fölötti nézettséget szállított mind 18-59-ben, mind a teljes lakosságban. A legerősebb adáshete az utolsó volt, ekkor a 18-59-es korcsoportban átlagosan az éppen tévénézők 14,8%-a volt kíváncsi a játékosok és az igazgató úr közti ádáz alkudozásra.

*A négy évesnél idősebbek körében

Forrás: Nielsen Közönségmérés, valósidejű nézettségi adatok alapján

Címkék:

2017. október 9. 15:05
© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS