Új mexikói sorozat a TV2-n

Új sorozat indul a TV2-n január 2-án. Az Álmodj velem! című mexikói telenovellát minden hétköznap 15.45-től láthatják a nézők.

A tengerentúlon 2016 és 2017 között vetített mexikói telenovella főszereplője Pablo (Daniel Arenas) egy szegény származású, becsületes testőr, aki egy tengerparti nyaralás alkalmával a fiatal, gazdag lány, Maia (Ela Velden) védelmére kel néhány részeg férfival szemben. A találkozás fenekestül felforgatja mindkettejük életét, és ami egy nyári románcnak indul, viharos szerelemmé növi ki magát. Pablo kénytelen gazdagnak kiadni magát, hogy felvehesse a versenyt Maia tehetős udvarlójával, ugyanakkor neki is dűlőre kell jutnia gyönyörű, de kibírhatatlan menyasszonyával, Cindy-vel (Sara Corrales).

A komikus és romantikus történet főszereplőjét a Maricruzból és A Macskából is ismert Daniel Arenas alakítja, és szintén feltűnik a sorozatban a mexikói énekes-dalszerző, Christián Chávez.

Az új sorozat A sors útjait váltja délutánonként és olyan népszerű magyar színészek kölcsönözték hozzá a hangjukat, mint Szabó Máté, Gáspár Kata, Farkasinszky Edit, Koncz István, Orosz Anna, Hámori Eszter, Sótonyi Gábor, Kocsis Judit, Bognár Tamás, Bogdányi Titanilla, Tasnádi Bence, Bácskai János. 

Álmodj velem! január 2-ától minden hétköznap 15.45-kor a TV2 műsorán.
© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS