Országos premierrel repít a jövőbe a Prime

A minőségi szórakoztatás csatornája egy országos premierrel indítja az évet - január 3-án 22 órától debütál hazánkban egy galaktikus újdonság, az Orville. A vadonatúj sorozat a 25.évszázadba kalauzolja a nézőket, akik egy felderítő űrhajó izgalmas küldetései mellett a legénység fordulatos mindennapjait is figyelemmel követhetik majd.

Január 3-tól indul az űrkaland, az Orville epizódjaival, amelyek kiválóan ötvözik a komikus elemeket a drámai hangvétellel. A Prime újdonságának nem csupán a megalkotója, de a főszereplője is Seth MacFarlane, aki profi scifi-írókkal és a Family Guy korábbi showrunnerével összefogva hívta életre Az Űrszekerek ihlette sztorit. A történet központi helyszíne az Orville névre keresztelt felderítő űrhajó, amelynek áhított kapitányi posztját egy páratlan lehetőségnek köszönhetően a Bolygóközi Szövetség tisztje, Ed Mercer kaparintja meg.

Ednek azonban a zűrös legénység és az idegen lények káoszában a hajó első tisztjének kinevezett exnejével szemben is fel kell vennie a kesztyűt, miközben diplomáciai küldetésekkel és expedíciókkal kell megbirkóznia a csapatnak.

A szinkronlistát olyan ismert magyarhangok erősítik, mint Csőre Gábor, Bogdányi Titanilla, vagy éppen Vándor Éva.

 

Orville – január 3-tól szerdánként, 22 órától a Prime kínálatában
© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS