Meghódította az országot A Piramis – jön a második évad!

Imádják a nézők a TV2 vadonatúj gameshow-ját! A Piramis az indulása óta kiemelkedő nézettségi eredménnyel büszkélkedhet, a február 12-én startoló új évadba pedig több ezren szeretnének bekerülni játszani.

A Piramis a legnézettebb napi szórakoztató műsor!* A gameshow amellett, hogy rendkívüli izgalmakat tartogat adásról-adásra, meg is változtathatja a játékosok életét. Ha a tudás mellett a szerencse is melléjük áll, akár több száz millió forinttal a zsebükben válthatják valóra álmaikat a győztesek. A hatalmas nyeremények mellett persze óriási veszteségek is előfordulhatnak. Így volt ez annál az anya-lánya párosnál, akik 88 millió forintot is elvihettek volna, ha A Piramisban ülő egyetemista lány nem fogadja el a közel 10 millió forintos ajánlatot.

Stohl András személye a műsor sikerének egyik kulcsa. Rendkívül empatikus, harmadik játékosként szurkolja végig az adásokat. Együtt örül a nagy nyereményeknek, és együttérző a bukások esetén is.
A nagy sikerre való tekintettel már februárban, leállás nélkül folytatódik A Piramis második évada.

- A nézettségi eredményeket és a nézői visszajelzéseket látva egyértelmű volt, hogy folytatjuk A Piramist. A január elején közzétett felhívásunkra minden képzeletet felülmúló számú jelentkezés érkezett. A TV2 történetében még nem volt példa arra, hogy ennyien akarjanak bekerülni egy vetélkedőbe. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel szünet nélkül, azaz már február 12-től képernyőre tűzzük a játék második évadát, ami ismét rendkívüli izgalmakat tartogat! – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

*Forrás: Nielsen közönségmérés, Időszak: 2017. január 1. -2018. január 14., az időszakban sugárzott epizódok átlaga. Célcsoport: teljes lakosság
 

Címkék:

2018. január 15. 14:18
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS