Február 5-től újra Áll az alku

Február 5-től folytatódik a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku Gundel Takács Gábor vezetésével.

Magyarország egyik legnépszerűbb gameshow-ja nemcsak egy játék, nemcsak a pénzről és a szerencséről szól, hanem emberekről, a történeteikről, vágyaikról, problémáikról. Rendkívüli érdeklődés övezte az Áll az alku tavaszi évadának szereplőválogatását. Alig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására, közülük választották ki azokat a játékosokat, akikkel február 5-től hétköznap esténként a tévénézők is megismerkedhetnek.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: a TV2 tavaszi műsorstruktúrájának fontos részét képezik a vetélkedők, ezek közül is az Áll az alku az egyik legerősebb brand, amiben hatalmas szerepe van Gundel Takács Gábor személyének.

Az új évadban két újdonság is lesz a játékszabályzatban, és mindkettő növeli a játékosok esélyét a nyereményre. A 22 táska egyike ezúttal egy malacot rejt. A játékosnak lehetősége lesz az első 5 táska nyitása során bármikor bemondani, hogy él a ˝malac-tippel˝, vagyis megpróbálja eltalálni, melyik táskában bújik meg a figura. Ha sikerül neki, 500 ezer forintos garantált nyereménye lesz, amit biztosan hazavihet. A 23-as táska pedig még több lehetőséget ad a játékosoknak: a ˝felez˝, a ˝dupláz˝, és a ˝+1 millió˝ mellé bekerül az ˝újra játszhat˝. Tehát, ha valaki él a 23-as táska lehetőségével és az ˝újra játszhat˝ táskát nyitja ki, akkor a következő adásban visszaállhat a helyére, nem érkezik új játékos és ugyanazzal az eséllyel játszhat tovább, mint a többiek.

 

A tavaszi évadban 50. adásához érkezik az Áll az alku. Az ünnepi kiadásban az őszi szezon játékosai közül többen visszatérnek a stúdióba.

A számozott táskák 2018-ban is több tízmillió forintot rejtenek: a legszerencsésebb játékos akár 100 millió forintot is nyerhet.

A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

Áll az alku február 5-től minden hétköznap 20.35-kor a TV2 műsorán.

Címkék:

2018. január 19. 16:01
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS