A hölgyeké lesz a főszerep a Zenebutikon

Március 8-án minden a nőkről szól a Zenebutik csatornán. Lesz Dáridó különkiadás és Barna Barnabás is a hölgyeket köszönti ezen a napon.

A hölgyeket ünnepeljük március 8-án, ebből az alkalomból a Zenebutik sztárjai különleges zenei összeállítással készülnek.

Délelőtt a Hölgykoszorú című zenés műsort láthatják a nézők, majd az idén 20 éves Dáridó Galambos Lajcsival nőnapi különkiadással jelentkezik délután és este.

16.50-kor Nótár Mary és Matyi a Kedvenceink kedvenceiben csak nőnapi kívánságokat teljesítenek ezen a napon, Fásy Ádám Zeneexpressz című műsorában 20 órától pedig a legszebb dalok csendülnek fel. A Zeneexpressz fogalma immár több, mint másfél évtizede egyet jelent a felhőtlen szórakoztatással. Indulása óta számtalan feledhetetlen bulit tudhat maga mögött a műsor, amelyben Magyarország mulatós sztárjai gondoskodnak a jó hangulatról.

Ahogy a nézők már megszokhatták, csütörtök esténként Barna Barnabás Hercegi Partyja van műsoron, a nőnap sem lesz kivétel: ezúttal is a népszerű előadó köszönti a hölgyeket.

 

Címkék:

2018. március 7. 14:31
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS