Emojikkal kommunikálja őszi műsorait a TV2

A TV2 őszi műsorstruktúrája augusztus 27-én indul, ám azt, hogy melyik műsorral, csak az adás napján leplezik le. A szokatlan őszindítót augusztus 16-tól országos marketing kampány is támogatja, amelyben a produkciók címeire csak emojikkal utalnak.

Már augusztus végén elindítja őszi műsorstruktúráját a TV2. A kereskedelmi csatorna kínálatában ősszel minden eddiginél több és változatosabb műfajú sajátgyártású műsor várja a nézőket egészen karácsonyig. A már jól ismert nagysikerű produkciók mellett teljesen új, világszerte már bizonyított formátumok is bemutatkoznak.

Rendhagyó módon azt, hogy melyik műsorral indul a szezon, egészen az utolsó pillanatig nem árulják el, de augusztus 27-én 19 órakor lehull a lepel és kiderül mivel startol a legizgalmasabbnak ígérkező tévés évad.

"Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett mindkét kereskedelmileg fontos célcsoportban hamarosan piacvezető lesz és erre karácsonyig sem kell várni." - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A speciális szezonkezdést szokatlan reklámkampánnyal támogatja a csatorna, ugyanis a konkrét műsorcímek helyett emojik jelölik az ősszel induló sajátgyártású produkciókat.

Az biztos, hogy az augusztus 27-én 19 órakor induló műsor is a felsoroltak között van. Így egy kis játékra hívja a TV2 a nézőket, ugyanis aki jól figyel az könnyen kitalálhatja a már jól ismert brandeket. A TV2 Csoport csatornáin futó on-air promo spotok mellett augusztus 16-tól országszerte láthatóak az óriásplakátok, de online, print és social media felületeken is lehet majd találgatni.

Találd ki, mit fogsz nézni ősszel!

https://tv2.hu/osz/
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS