Palik Lászlóval és olimpiai bajnokokkal jön az Exatlon Hungary

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary.

Különleges küzdelem veszi hamarosan kezdetét az Exatlon Hungary-ben. A műsor egy egzotikus kaland reality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civil sportemberek hírességekkel, olimpiai bajnokokkal, világbajnokokkal csapnak össze a parkourokon, azaz a szabadtéri akadálypályákon. A TV2 extrém sport-realityjének műsorvezetője nem más, mint a képernyőre nyolc év után visszatérő Palik László.

 

A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. A parkourok nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is.

A Bajnokok csapatát erősíti a kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund.

 

Szintén a Bajnokok színeiben küzd majd az olimpiai- és Európa-bajnok, világbajnoki ezüst és bronzérmes, háromszoros magyar bajnok kajakozó, Dombi Rudolf.

 

Fodor Rajmund és Dombi Rudolf mellett versenybe száll az olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok, háromszoros világbajnoki bronzérmes, hétszeres magyar bajnok cselgáncsozó, Ungvári Miklós.

 

A Bajnokok csapatának negyedik férfi tagja a kétszeres világbajnok, Superbody újonc és open bajnok testépítő, Bereczki Krisztián.

 

Az Exatlon Bajnokára a küzdelem végén húsz millió forintos nyeremény vár. A műsort az IKO Műsorgyártó és a török Acunmedya közösen készíti. A formátum számos országban nagy sikert aratott. Mexikó, Románia és az Egyesült Államok után érkezik hozzánk január 2-án.
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS