Ők az Exatlon Hungary Bajnokok csapatának női tagjai

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary.

Különleges küzdelem veszi hamarosan kezdetét az Exatlon Hungary-ben. A műsor egy egzotikus kaland reality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civil sportemberek hírességekkel, olimpiai bajnokokkal, világbajnokokkal csapnak össze a parkourokon, azaz a szabadtéri akadálypályákon. A Bajnokok csapatának férfi tagjaihoz, Fodor Rajmundhoz, Dombi Rudolfhoz, Ungvári Miklóshoz és Bereczki Krisztiánhoz csatlakoznak a női bajnokok is, akik szintén elszántan készülnek a nem mindennapi megmérettetésre.

A Bajnokok csapatát erősíti Miló Viktória profi ökölvívó világbajnok, négyszeres címvédő, európa bajnoki bronzérmes, négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres all style karate és kétszeres kung fu világbajnok.

Szintén a Bajnokok színeiben küzd majd Rákóczi Renáta kick-box világbajnok.

A küzdősportok bajnokai mellett versenybe száll Vass Dóra harmincnyolcszoros felnőtt ritmikus gimnasztika magyar bajnok is.

 

A Bajnokok csapatának negyedik női tagja Gelencsér Tímea európa bajnoki ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes showtáncos, a Fitness Woman országos bajnoka.

Az Exatlon Hungary Bajnokok csapata ezzel teljes, hamarosan pedig az is kiderül, hogy kik alkotják a Kihívók csapatát a január 2-án induló műsorban, melynek győztese 20 millió forintos fődíjjal térhet majd haza.
© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS