HÍREK   I   ÉRTÉKESÍTÉSI MEGOLDÁSOK   I   NÉZETTSÉG   I   ÁSZF   I   KAPCSOLAT   I   SAJTÓSZOBA

A Sztárban Sztár az őszi szezon eddigi legnézettebb produkciója A Sztárban Sztár 2016-os évadának első adása minden célcsoportban magáénak tudhatja a hét, sőt, az őszi szezon eddigi legnézettebb műsora címet. Vasárnap a TV2 volt a legnézettebb csatorna egész napon és főműsoridőben is a 18-59-es célcsoport és a teljes lakosság körében egyaránt. A TV2 Csoport portfólió szinten is kimagasló eredményt nyújtott a 36. héten, főműsoridős piaci részesedése több mint 20 százalékkal nőtt a tavalyi év ugyanezen időszakához képest.

Szeptember 26-án indul a Chili TV A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként szeptember 26-án elindul a Chili TV. A gasztrocsatorna két saját gyártású műsorral debütál. Az Ízes Élet - Négykezesben Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf ragad fakanalat, míg a Kézzel Írott Receptek házigazdájaként Bereznay Tamás séf vendégeivel áll a konyhapult mögé. Az ízek szerelmesei ezen túl számos országos tv premier segítségével kapnak bepillantást a gasztronómia színes világába.

Elstartolt a jégkorong Világkupa a Spíler TV-n A világ elsőszámú labdarúgó bajnoksága után a világ legjobb jégkorongozói is megmutatják magukat a Spíler TV-n. Szeptember 8-án 18 órakor a Finnország-Svédország párharccal kezdődik a háromhetes közvetítés sorozat.

Várkonyi Andrea műsorával indul a FEM3 életmódcsatorna Szeptember 5-én 21 órakor Várkonyi Andrea talkshowjával indul a FEM3. A TV2 Csoport nőknek szóló, új életmód csatornáján exkluzív tartalmak várják a nézőket.

Országos filmpremierrel nyit a Prime Három vadonatúj sorozattal és megannyi sikerfilmmel startol a Prime. Szeptember 5-én 21 órától, Az útvesztő című országos premierrel kezdi meg műsorát a TV2 szórakoztatócsatornája. A Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet és a Zoo – Állati ösztön is első évadát is elhozza hazánkba, emellett számos közönségkedvenc is helyet kap a kínálatban. A csatorna 80%-os lefedettséggel várja az érdeklődőket, ráadásként szeptember 5-től október 3-ig kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára.

A szultána: új történelmi sorozat a Szulejmán alkotóitól A török történelem egyik legnagyobb női vezetőjéről indít sorozatot a TV2, Kösem szultána izgalmas élete szeptember 13-tól keddenként lesz látható.

Ismét elstartol az Ezek megőrültek! 100 kiló vazelin, 500 liter tej, másfél tonna iszap – augusztus 29-től újabb 24 hírességgel és 35 epizóddal tér vissza a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának negyedik évada. Az izzasztó és vicces feladatokban néhány rutinosnak számító celeb mellett eddig nem látott szereplők is kötélnek állnak, míg Kasza Tibi és Cooky sem kíméli majd a nevetőizmokat.

Jégkorong Világkupa, NHL és MotoGP a Spíler TV-n! A Spíler TV újabb sportközvetítések jogait szerezte meg, így ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport csatornájának előfizetői.

« előző oldal | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | következő oldal »


© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS