HÍREK   I   ÉRTÉKESÍTÉS   I   NÉZETTSÉG   I   ÁSZF   I   KAPCSOLAT   I   SAJTÓSZOBA

TV2 Média Csoport Zrt. néven működik tovább a TV2 Csoport A cégcsoport hatékony működése érdekében a tervek szerint 2017-től TV2 Média Csoport Zrt. néven működik tovább a TV2 Csoport.
Élet-Forma a FEM3-on Sarka Katával Új tematikus műsorral bővül a FEM3 kínálata. Október 16-tól minden vasárnap Sarka Kata és vendégei osztják meg életmód- és diéta tippjeiket a nézőkkel.
Október 12-től NHL a Spíler TV-n! Október 12-től a Spíler TV-n látható a világ legerősebb jégkorong bajnoksága, az NHL. A TV2 Csoport férfias tartalmakat kínáló csatornája közel 300 mérkőzést közvetít élőben a szezon során.
Négy hónap alatt kilencedik csatornáját indítja a TV2 Csoport A TV2 Csoport júliusban útjára induló, nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként október 30-án bemutatkozik a Humor+, a humorcsatorna. Az indulás estéjén szórakoztató átverésekkel érkezik a csatorna vadonatúj, saját gyártású tartalmaként a Kapsz egy fülest. A későbbiekben rendhagyó mini-ütközetekkel rajtol az Ember vs. Légy című műsor, valamint a vígjátéksorozatok sokszínű tárházából is válogathatnak majd az érdeklődők, legyen szó országos premierekről vagy a legnagyobb közönségkedvencekről.
4 hónap alatt megduplázta közönségarányát a TV2 Csoport kábelportfóliója A portfólió-fejlesztésnek köszönhetően a TV2 Csoport kábelcsatornáinak piaci részesedése kétszeresére nőtt, meghaladja a 10 százalékot. A hétvégét főműsoridőben ismét a TV2 nyerte az összes kereskedelmileg fontos célcsoportban. A hét legnézettebb műsora továbbra is a Sztárban Sztár, amelyet csaknem 1 millió 250 ezer néző választott vasárnap esti szórakozásnak (AMR 4+ 1 249 128 fő), magasan túlszárnyalva az X-faktor eredményeit.
Szeptember 26-án rajtol a Kiwi TV és a Chili TV A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként szeptember 26-án elindul a Chili TV, a gasztrocsatorna, valamint a Kiwi TV, a mesék új birodalma. A saját gyártású újdonságok mellett régi klasszikusok is színesítik majd a kínálatot. A főzés szerelmesei például Marton Adriennel, Bereznay Tamással vagy éppen Pataky Péterrel állhatnak a konyhapult mögé, míg a gyerekek szeretnivaló űrlényekkel ismerhetik meg a világ rejtelmeit.
Ismét a TV2 szuperprodukciója a hét legnézettebb műsora A Sztárban Sztár ismét mindhárom célcsoportban nyerte a hét nézettségi versenyét, továbbra is a szezon legsikeresebb produkciója. A TV2 piacvezető hétvégén a teljes lakosság körében. A TV2 Csoport kábelportfóliója 15 százalékos közönségarány növekedést tudhat magáénak teljes napon, a 18-59 évesek körében.
Galambos „Lagzi” Lajcsival és Fásy Ádámmal újít a Zenebutik A szórakoztató műfaj ikonikus alakjaival bővíti kínálatát a nemrégiben rajtoló Zenebutik. A zenecsatorna célja, hogy időről időre minél szélesebb rétegeket szólítson meg, így olyan műfajok mellett, mint a rock, a soul vagy éppen a pop, októbertől a magyar szórakoztató zene legjava is helyet kap a képernyőn. Október 24-től Fásy Ádámmal és Galambos „Lagzi” Lajcsival is találkozhatnak a nézők, akik a jól ismert klasszikusok mellett vadonatúj tartalommal is debütálnak majd.
« előző oldal | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | következő oldal »


© 2017 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS