Nemzetközi összecsapással fokozza az izgalmakat az Exatlon Hungary

 Közeleg az Exatlon Hungary egyik legizgalmasabb pillanata, hiszen több hétnyi küzdelem után, a második évadban először, március 9-én a magyar válogatott a mexikói csapat legjobbjaival mérheti össze erejét. A Kívikók és a Bajnokok legjobbjai, erejüket egyesítve képviselhetik hazánkat a világ legjobb exatlonistáival szemben egy nem mindennapi estén, ahol végre revansot vehetnek a tavalyi megmérettetést követően.

Győzelemmel zárta a februárt a TV2 Csoport

Az évindító sikereket követően februárban is tarolt a TV2 Csoport. Az egész napra vonatkozó közönségarány tekintetében mindhárom fő célcsoportban élen jár, de a két nagy kereskedelmi csatorna kábelportfoliójának versenyében is erősebbnek bizonyult, mint versenytársa, az RTL Magyarország. Az Exatlon Hungary nem csupán nyerte saját idősávját, de növelte is fölényét a 18-49 évesek célcsoportjában. A TV2 vadonatúj showműsora, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada szintén sorozatosan nyerte saját idősávját februári adásaival mindhárom fő célcsoportban, míg a Mintaapák az eddigi legmagasabb közönségarányt elért epizódokat tudhatja magáénak az év második hónapjában. A Mokka és a Mokkacino is mindent vitt saját idősávjában, a Jocky TV és a Moziverzum pedig egyéves fennállását ünnepelte február 17-én.

Kimagasló eredményekkel kezdte a márciust a TV2 Csoport Március elsején, vasárnap a TV2 Csoport mindhárom fő célcsoportban (A18-59, A18-49, A4+) kiemelkedően magas közönségarányt ért el, s ezzel jelentős különbséggel nyerte a versenyt ezekben a célcsoportokban, az egész napra vonatkozóan. A Spíler2 TV pedig rekordot döntött az El Clásicóval.
Spíler Extra a Telenornál

A Telenor és a TV2 Média Csoport megállapodásának köszönhetően február 25-től mobiloperátorként az elsők között kínálja a Telenor a sporttartalmak széles választékát nyújtó Spíler Extrát.

Továbbra is élen jár az Exatlon Hungary

Közel két hónapos indulása óta töretlen az Exatlon Hungary sikere. A TV2 népszerű extrém sport reality-je kimagasló eredményeket tudhat magáénak, ráadásul a fiatal közönség jelentős hányadát is rendszeresen a televíziók elé csábítja. A 18-49-es korcsoportban ezzel nem csupán legnagyobb versenytársát, az RTL Klubot, és annak nagyszabású kosztümös sorozatát, a Bátrak földjét is lekörözve, de a minden más csatornát is maga mögé utasítva.

Múlt heti sikerét is felülmúlta a TV2! Vasárnap második részéhez érkezett a TV2 maszkos műsora. Az este meglepetése Shane Tusup leleplezése volt. A Nicsak, ki vagyok? mindhárom fő célcsoportban (A18-59, A18-49, A4+) túlszárnyalta a múlt heti közönségarány eredményeit, miközben az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának közönségaránya csökkenő tendenciát mutat.
A TV2 vitte a vasárnapot! Vasárnap este indult a TV2 nagyszabású maszkos szuperprodukciója. A döbbenetes leleplezésekkel teli show mindhárom fontos célcsoportban nyerte az idősávját. Vasárnap mind az egész napot, mind a főműsoridőt tekintve a TV2 volt a legnézettebb csatorna mindhárom fő célcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). Csoport szinten is győzelmet aratott a TV2 az RTL Magyarországgal szemben a tegnapi napon, szintén mindhárom fontos célcsoportban, egész napon és a főműsoridőt tekintve is.
Kiderültek a vasárnap esti szuperprodukció szereplői Már csak egy nap és kezdődik a Nicsak, kivagyok? – a rejtélyek színpada a TV2-n. A szereplőkre már az adás előtt fény derült.
« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS


Hiba! A kért oldal nem található a szerveren.