HÍREK   I   ÉRTÉKESÍTÉSI MEGOLDÁSOK   I   NÉZETTSÉG   I   ÁSZF   I   KAPCSOLAT   I   SAJTÓSZOBA

4 hónap alatt megduplázta közönségarányát a TV2 Csoport kábelportfóliója A portfólió-fejlesztésnek köszönhetően a TV2 Csoport kábelcsatornáinak piaci részesedése kétszeresére nőtt, meghaladja a 10 százalékot. A hétvégét főműsoridőben ismét a TV2 nyerte az összes kereskedelmileg fontos célcsoportban. A hét legnézettebb műsora továbbra is a Sztárban Sztár, amelyet csaknem 1 millió 250 ezer néző választott vasárnap esti szórakozásnak (AMR 4+ 1 249 128 fő), magasan túlszárnyalva az X-faktor eredményeit.

Szeptember 26-án rajtol a Kiwi TV és a Chili TV A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként szeptember 26-án elindul a Chili TV, a gasztrocsatorna, valamint a Kiwi TV, a mesék új birodalma. A saját gyártású újdonságok mellett régi klasszikusok is színesítik majd a kínálatot. A főzés szerelmesei például Marton Adriennel, Bereznay Tamással vagy éppen Pataky Péterrel állhatnak a konyhapult mögé, míg a gyerekek szeretnivaló űrlényekkel ismerhetik meg a világ rejtelmeit.

Ismét a TV2 szuperprodukciója a hét legnézettebb műsora A Sztárban Sztár ismét mindhárom célcsoportban nyerte a hét nézettségi versenyét, továbbra is a szezon legsikeresebb produkciója. A TV2 piacvezető hétvégén a teljes lakosság körében. A TV2 Csoport kábelportfóliója 15 százalékos közönségarány növekedést tudhat magáénak teljes napon, a 18-59 évesek körében.

Galambos „Lagzi” Lajcsival és Fásy Ádámmal újít a Zenebutik A szórakoztató műfaj ikonikus alakjaival bővíti kínálatát a nemrégiben rajtoló Zenebutik. A zenecsatorna célja, hogy időről időre minél szélesebb rétegeket szólítson meg, így olyan műfajok mellett, mint a rock, a soul vagy éppen a pop, októbertől a magyar szórakoztató zene legjava is helyet kap a képernyőn. Október 24-től Fásy Ádámmal és Galambos „Lagzi” Lajcsival is találkozhatnak a nézők, akik a jól ismert klasszikusok mellett vadonatúj tartalommal is debütálnak majd.

A TV2 nyerte a hétvége nézettségi versenyét Hétvégén mindhárom célcsoportban, teljes napon és főműsoridőben is piacvezető volt a TV2. Jól teljesítenek a kábelcsatornák is: a Jóban Rosszban szerdai epizódja a legnézettebb kábeles műsor volt a 37. héten.

Szeptember 19-től minden hétköznap este jön A szultána A Kösem szultána izgalmas életéről szóló történelmi sorozat, A szultána premier epizódja újra képernyőre kerül a Sztárban Sztár adása után. A történet folytatását pedig szeptember 19-től minden hétköznap este követhetik a nézők a TV2 műsorán.

Extrém Activity Liptai Claudiával a SuperTV2-n Ma este 21 órakor Liptai Claudia vezetésével indul a SuperTV2 legújabb saját gyártású műsora, az Extrém Activity. Az első adásban az ex-sorozatsztárok küzdenek meg a szépségkirálynőkkel.

A mesék új birodalmába kalauzol a Kiwi TV Sajátgyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek - szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására, a TV2 Csoport portfóliófejlesztésének újabb állomása, a Kiwi TV. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című sajátgyártású műsorban, premierepizódokkal is jönnek mindannyiunk kedvenc kék törpéi, a Hupikék Törpikék, valamint olyan kihagyhatatlan klasszikusok is visszatérnek, mint Mátyás király történetei.

« előző oldal | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | következő oldal »


© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS