HÍREK   I   ÉRTÉKESÍTÉSI MEGOLDÁSOK   I   NÉZETTSÉG   I   ÁSZF   I   KAPCSOLAT   I   SAJTÓSZOBA

Internet

Új weboldallal várjuk a látogatókat: a tv2.hu megújult designnal, struktúrával és még több újdonsággal jelentkezik.

Közösségi médiás jelenlét, gyorskeresők és videó-dominancia a tv2.hu oldalon.

 Az eddig is nagy népszerűségnek örvendő tv2.hu 2014 őszétől letisztultabb designnal, átláthatóbb struktúrával várja az oldalra látogatóit.

Az erőteljes szürke és piros grafikai elemeket jóval világosabb árnyalatok váltották fel, így még hangsúlyosabb megjelenéshez jutnak legfontosabb tartalmaink: a videók.

Fejlécünkben továbbra is megtalálható az Időjárás-előrejelzés, amely egyik legnépszerűbb contentje az oldalnak, de innen tudnak startolni a regisztrálni kívánók és azok is, akik csatlakozni szeretnének hozzánk a közösségi oldalainkon.

TOP5 hírünk továbbra is címoldalunk első elemeként jelenik meg, de immár nagyobb és szebb képek segítségével, de first view-ben látható továbbra is a TV2 Csoport minden csatornájának programját megjelenítő műsorújság, naponta frissített, aktualizált tartalommal és időpontokkal.

A site-on a képernyőn már látott tartalmak, a vágatlan és a csak itt megtekinthető kulisszavideók viszik továbbra is a vezető szerepet, a szöveges tartalom pedig jelentősen visszaszorul.

Mivel a közösségi média kiemelt helyen szerepel a TV2 életében, ezért minden aloldalon megjelenik a kapcsolat a TV2 Csoport adott műsorának vagy csatornájának közösségi oldalához. Emellett a weboldal megőrizte a beágyazást biztosító videólejátszó, lájkolási és megosztási lehetőségeket, ezzel még tovább erősítve a közösségi médiában való részvételét.
Az ügyfelek és partnerek számára szintén kiemelendő, hogy a megújult tv2.hu-n a korábbinál nagyobb kreativitást biztosító értékesítési lehetőségek találhatók.


A legfontosabb jellemzők

Azonnali közösségi médiás jelenlét

Minden csatornával vagy sztárokkal kapcsolatos újdonság és esemény megjelenik a TV2 Facebook illetve Twitter oldalain is. A közösségi oldalon TV2-t követő felhasználók a legelsők között értesülhetnek az újdonságokról, és egyetlen klikkel elérik a csatorna videóit, promóit és a felhasználók által legtöbbet posztolt, érdekesnek talált, valamint a képernyősök által megosztott szöveges és videós tartalmakat. A TV2-es videók egy kattintással megoszthatók a Facebookon vagy a Twitteren.
Címkézett videóadatbázis a gyors keresésért

Televíziós site-ok között egyedülálló módon, gyorsan és könnyen kereshetünk a tv2.hu-n. A keresőszó beírása után a rendszer napokra lebontva listáz valamennyi témába vágó kisvideót. Feltöltéskor minden videó címkézve (tag-elve) kerül a TV2 archívumába, így egyszerűen és gyorsan listázhatók a dátumok szerint csoportosított filmek.

Miután csaknem kétmillió egyedi látogató böngészi mobileszközökről site-jainkat, így a változás e felületet is érintette: a csatorna hivatalos weboldalát reszponzívvá tettük.

 

Címkék: megjelenési lehetőségek

2014. szeptember 10. 12:47© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS