Telco

Az on-air és off-air (teletext, online) felületeken megjelenő Telco alkalmazások esetében teljes körű technikai megvalósítást kínálunk partnereinek.

Előnyei:

- Használatával az egyirányú kommunikáció kétirányúvá változtatható, így a nézőktől azonnali visszajelzést kaphat a hirdető.
- Kiválóan alkalmas adatbázis építésre.
-  Kitűnő lehetőséget nyújt szponzori megjelenésre.
- A hagyományos reklámidőben való megjelenés mellett többlet on-air és off-air (TV2 Text, tv2.hu) megjelenés generálható.

Megjelenési lehetőségek

TV műsorokhoz kapcsolódó Telco alkalmazások

- A műsorokban visszatérő elemként jelennek meg a nézők adásba kapcsolódását lehetővé tevő interaktív elemek. Ezen játékok egy része pénznyereményre épül, más részükben viszont tárgynyeremény vagy vigaszdíj felajánlásán keresztül lehetőség nyílik szponzori megjelenésre.
-  TV2 portfolió saját gyártású (Jóban Rosszban, Édes Élet, Magánnyomozók, Mokka, Napló, Aktív) és licensz műsorainak (Pl.: Sztárban Sztár: a nézők sms szavazatainak száma együttesen dönti el, hogy ki jut tovább a következő epizódba, majd az utolsó adásban ki nyeri meg a versenyt és bizonyítja be, hogy ő Magyarország legsokoldalúbb előadója.) illetve újabb project-alapú élő show) esetében, ahol van interaktivitás

Önálló Telco játékok

-  Lehetőség van időszakos, vagy speciálisan egy-egy eseményhez, promócióhoz, kapcsolódó alkalmazás kifejlesztésére. Ilyen esetekben a partnerrel együttműködve közösen kerül a játék kialakításra. Az önálló Telco játékok promótálása: a partner sugárzásra kerülő szpotjába építjük be a Telco játékot, emellett off-air (teletext és online) megjelenítésre is van lehetőség.

Válasz-SMS szponzoráció

-  Az SMS-ben beérkezett szavazatokra küldendő válasz SMS egy részében a Partner termékének népszerűsítése max. 100 karakterben. Akár többféle marketingüzenet is megfogalmazható, van lehetőség például adásonként vagy versenyzőnként különböző tartalom irányítására. Direkt kapcsolat a nézőkkel.

Telco grafikai jelenlét

 - A visszajátszók brandelt háttere: A produkciók adáson belüli ismétlése, melyen a szavazási információk mellett lehetőséget biztosítunk szponzorjelenlétre.(a megjelenések hosszát az adott epizód fellépőinek száma határozza meg)
-  Brandelt inzert: A produkciók alatt a képernyő alján futó, szavazási információkat tartalmazó grafika, amelynek megjelenésén lehetőséget biztosítunk szponzorjelenlétre – a felirat animálható.

Címkék: megjelenési lehetőségek

2017. május 15. 11:35© 2018 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS