Telco

Az on-air és off-air (teletext, online) felületeken megjelenő Telco alkalmazások esetében teljes körű technikai megvalósítást kínálunk partnereinek.

Előnyei:

- Használatával az egyirányú kommunikáció kétirányúvá változtatható, így a nézőktől azonnali visszajelzést kaphat a hirdető.
- Kiválóan alkalmas adatbázis építésre.
-  Kitűnő lehetőséget nyújt szponzori megjelenésre.
- A hagyományos reklámidőben való megjelenés mellett többlet on-air és off-air (TV2 Text, tv2.hu) megjelenés generálható.

Megjelenési lehetőségek

TV műsorokhoz kapcsolódó Telco alkalmazások

- A műsorokban visszatérő elemként jelennek meg a nézők adásba kapcsolódását lehetővé tevő interaktív elemek. Ezen játékok egy része pénznyereményre épül, más részükben viszont tárgynyeremény vagy vigaszdíj felajánlásán keresztül lehetőség nyílik szponzori megjelenésre.
-  TV2 portfolió saját gyártású (Jóban Rosszban, Édes Élet, Magánnyomozók, Mokka, Napló, Aktív) és licensz műsorainak (Pl.: Sztárban Sztár: a nézők sms szavazatainak száma együttesen dönti el, hogy ki jut tovább a következő epizódba, majd az utolsó adásban ki nyeri meg a versenyt és bizonyítja be, hogy ő Magyarország legsokoldalúbb előadója.) illetve újabb project-alapú élő show) esetében, ahol van interaktivitás

Telco grafikai jelenlét

 - A visszajátszók brandelt háttere: A produkciók adáson belüli ismétlése, melyen a szavazási információk mellett lehetőséget biztosítunk szponzorjelenlétre.(a megjelenések hosszát az adott epizód fellépőinek száma határozza meg)
-  Brandelt inzert: A produkciók alatt a képernyő alján futó, szavazási információkat tartalmazó grafika, amelynek megjelenésén lehetőséget biztosítunk szponzorjelenlétre – a felirat animálható.© 2019 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS