Május 2-tól megújul a Tények

Május 2-tól megújult Tények várja a nézőket. Összeállt a TV2 hírműsorának új műsorvezetői csapata is: hétköznap esténként Marsi Anikó és Gönczi Gábor, hétvégén Andor Éva és Pachmann Péter mondják el a nap legfontosabb híreit.

Többhetes előkészítő munka után május 2-án debütál a megújult Tények. Az arculati elemek felfrissítése mellett a műsor szerkezete is megváltozik. A napi hírek középpontjában továbbra is az emberek hétköznapi problémáival foglalkozó riportokat láthatnak a nézők rengeteg extra tartalommal: leleplező, oknyomozó, beszédtémát generáló, felkavaró interjúk is láthatóak lesznek. Marsi Anikó szerződtetésével teljessé vált a Tények műsorvezetői csapata.

A már összeszokott Andor Éva és Pachmann Péter páros mellett hétköznap esténként Marsi Anikó és Gönczi Gábor köszöntik a Tények nézőit.

Anikó hét év kihagyás után látható ismét a képernyőn. „Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy híradósként térhetek vissza, hiszen ez a szakmánk csúcsa. Izgatottan várom a munkát Gáborral, akivel az a közös cél motivál bennünket, hogy sikerre vigyük a megújult Tényeket.” – mondta Marsi Anikó.

 
© 2020 TV2 Zrt.    |    Adatkezelési szabályzat    |    Impresszum

POWERED BY NEOPORT CORE CMS