Rólunk SAJTÓSZOBA CSAPATUNK Képernyős arcaink HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK HASZNOS INFORMÁCIÓK AJÁNLATKÉRÉS
Sajtószoba

A filmeké a főszerep a TV2 Kids csatornán Újdonságokkal várja a gyerekeket a TV2 Kids: augusztustól hétköznap esténként a filmeké a főszerep.
Júliusban a TV2 a legnézettebb csatorna lett Júliusban a Mokka, a Tények és a visszatérő Szerencsekerék kiemelkedő eredményt ért el, a TV2 pedig a legnézettebb csatorna lett!
Klasszikus mesterhármas a Spílereken! A TV2 csoport újabb hosszú évekre megszerezte a Premier League közvetítési jogait, sikerült bővítenie a La Liga-kínálatot és újdonságként érkezik a Bundesliga is.
Augusztus 23-tól jön a Mintaapák harmadik évada Új részek, új szereplők, új helyszínek. Folytatódik a TV2 Csoport napi sorozata, a Mintaapák harmadik évada augusztus 23-tól.
Augusztus 22-én sztárcsapatokkal kel életre a Totem ősi mítosza Mindenre elszánt kalandorok, mesés kincskeresések, egyedi látványvilág - augusztus 22-től, Ördög Nóra műsorvezetésével misztikus utazásra indulhatnak a tévénézők a Bakony lenyűgöző tájaira, hiszen hétköznap esténként jön a TV2 vadonatúj és formabontó ...
Remek nézettséggel tért vissza a Szerencsekerék a TV2-re A legendás vetélkedő július 19-én tért vissza a TV2 képernyőjére megújult formában, Kasza Tibi műsorvezetésével, 20:40-es kezdési időpontban. Az első heti nézettségi adatok alapján elmondható, hogy a Szerencsekerék az első öt adással átlagosan a ...
Sikeresen vette az elmúlt év kihívásait a TV2 Akadémia Újabb osztályok tehették le a záróvizsgát.
Ők a Dancing with the Stars – Mindenki táncol második évadának szereplői Hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési tájékoztató    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS