Rólunk SAJTÓSZOBA CSAPATUNK Képernyős arcaink HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK HASZNOS INFORMÁCIÓK AJÁNLATKÉRÉS
Digitál

A TV2 csoport új weboldalakkal várja a látogatókat: a tv2.hu megújult designnal, struktúrával és még több újdonsággal jelentkezik.

Közösségi médiás jelenlét, gyorskeresők és videó-dominancia a TV2 csatornáin.

Az eddig is nagy népszerűségnek örvendő tv2.hu 2016 őszétől megújult designnal, átláthatóbb struktúrával várja az oldalra látogatóit.

Az erőteljes szürke és piros grafikai elemeket jóval világosabb árnyalatok váltották fel, így még hangsúlyosabb megjelenéshez jutnak legfontosabb tartalmaink: a videók.

Fejlécünkben továbbra is megtalálható az Időjárás-előrejelzés, amely egyik legnépszerűbb contentje az oldalnak, de innen tudnak startolni a regisztrálni kívánók és azok is, akik csatlakozni szeretnének hozzánk a közösségi oldalainkon. A fejlécen található TV2 Csoport képre kattintva a felhasználó eljuthat minden csatornánkra:
www.tv2.hu
www.tv2.hu/supertv2
www.tv2.hu/fem3
www.tv2.hu/moziplusztv
www.tv2.hu/prime
www.tv2.hu/spilertv
www.tv2.hu/izauratv
www.tv2.hu/zenebutik
www.tv2.hu/tv2comedy
www.tv2.hu/tv2kids
www.tv2.hu/tv2sef
www.tenyek.hu

 

TOP5 hírünk továbbra is címoldalunk első elemeként jelenik meg, de immár nagyobb és szebb képek segítségével, de first view-ben látható továbbra is a TV2 Csoport minden csatornájának programját megjelenítő műsorújság, naponta frissített, aktualizált tartalommal és időpontokkal.

A site-on a képernyőn már látott tartalmak, a vágatlan és a csak itt megtekinthető kulisszavideók viszik továbbra is a vezető szerepet, a szöveges tartalom pedig jelentősen visszaszorul.

Mivel a közösségi média kiemelt helyen szerepel a TV2 életében, ezért minden aloldalon megjelenik a kapcsolat a TV2 Csoport adott műsorának vagy csatornájának közösségi oldalához. Emellett a weboldal megőrizte a beágyazást biztosító videólejátszó, lájkolási és megosztási lehetőségeket, ezzel még tovább erősítve a közösségi médiában való részvételét: Facebook, Twitter, Instagram.

Az ügyfelek és partnerek számára szintén kiemelendő, hogy a megújult tv2.hu-n a korábbinál nagyobb kreativitást biztosító értékesítési lehetőségek találhatók.

A szavazás a TV2 LIVE applikáció segítségével történik, amely minden nagy showműsorunk elengedhetetlen részévé vált, a maga több mint 500.000 regisztrált felhasználójával.

A legfontosabb jellemzők:
• Azonnali közösségi médiás jelenlét
• Minden csatornával vagy sztárokkal kapcsolatos újdonság és esemény megjelenik a TV2 Facebook illetve Twitter oldalain is. A közösségi oldalon TV2-t követő felhasználók a legelsők között értesülhetnek az újdonságokról, és egyetlen klikkel elérik a csatorna videóit, promóit és a felhasználók által legtöbbet posztolt, érdekesnek talált, valamint a képernyősök által megosztott szöveges és videós tartalmakat. A TV2-es videók egy kattintással megoszthatók a Facebookon vagy a Twitteren.

Címkézett videóadatbázis a gyors keresésért

Televíziós site-ok között egyedülálló módon, gyorsan és könnyen kereshetünk a tv2.hu-n. A keresőszó beírása után a rendszer napokra lebontva listáz valamennyi témába vágó kisvideót. Feltöltéskor minden videó címkézve (tag-elve) kerül a TV2 archívumába, így egyszerűen és gyorsan listázhatók a dátumok szerint csoportosított filmek.
Miután csaknem kétmillió egyedi látogató böngészi mobileszközökről site-jainkat, így a változás e felületet is érintette: a csatorna hivatalos weboldalait reszponzívvá tettük.

Értékesítési képviselet

 

1145 Budapest, Róna u. 174.
E-mail: sales@tv2.hu; online.traffic@tv2.hu

Ügynökségi értékesítési képviselet

1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6. I. torony, II. emelet
E-mail: onlinesales@atmedia.hu


 

Hirdetési lehetőségek
Prémium szpot megoldások Szponzor megoldások TV Shop AFP – Szponzorfinanszírozott műsorok TV2 TALENT MENEDZSMENT Digitális
» AJÁNLATKÉRÉS

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési tájékoztató    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS