Rólunk SAJTÓSZOBA CSAPATUNK Képernyős arcaink HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK HASZNOS INFORMÁCIÓK AJÁNLATKÉRÉS
Rólunk

A TV2 Média Csoport Magyarország legnagyobb és legváltozatosabb televíziós portfóliójával a hazai médiapiac meghatározó szereplője.
A csatornacsalád 14 tagja a kereskedelmileg fontos célcsoportokat teljes egészében lefedi, széleskörű értékesítési megoldásai révén pedig hatékony és testreszabott integrált hirdetési lehetőségeket kínál Partnereinek.

Portfóliónk csatornakínálata

A zászlóshajó csatornánknak számító TV2 mellett - amely olyan népszerű műsoroknak ad otthont, mint az Exatlon Hungary, a Sztárban Sztár vagy az indulása óta közkedvelt Mokka és a meghatározó hírforrás Tények -, további 13 tematikus csatornával rendelkezünk:
általános szórakoztató csatornáink; a Jóban Rosszban napi sorozatot sugárzó SuperTV2 és a trendi életmód témákat kínáló FEM3; film és sorozatcsatornáink: a Mozi+, Moziverzum, Prime, Jocky TV és Izaura TV, amelyek a népszerű klasszikusokat és a legfrissebb újdonságokat hozzák el a nézőknek; sportcsatornáink: a Spíler 1 és Spíler 2 legnépszerűbb tartalmai között található a Premier League, a La Liga és az UEFA Bajnokok Ligája közvetítések. A TV2 Séf gasztrocsatornánk, a TV2 Comedy humorcsatornánk, a TV2 Kids gyermekcsatornánk és a Zenebutik zenecsatornánk pedig a hirdetési kampányok egyedi, specifikus célzását is lehetővé teszik.

A TV2 Csoport házon belüli csapata végzi a fent említett csatornák prémium spot, szponzorációs és digitális hirdetési megoldásainak értékesítését, továbbá talent menedzsment csapatunk foglalkozik képernyős arcaink különböző kampányokban való megjelenésével.

Célunk a csatornáink tartalmi, és szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése mellett, hogy prémium műsorkörnyezetet és innovatív, hatékony non-standard megoldásokat biztosítsunk Ügyfeleinknek.


Rólunk
Rólunk
Portfólió Sajtószoba Hirdetési lehetőségek Csapatunk Hasznos információk » AJÁNLATKÉRÉS

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési tájékoztató    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS