Rólunk SAJTÓSZOBA CSAPATUNK Képernyős arcaink HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK HASZNOS INFORMÁCIÓK AJÁNLATKÉRÉS
Sajtószoba

Indul a pörgés - július 19-én startol a megújult Szerencsekerék Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője!
Ötéves a Mozi+ Július 11-én ötödik születésnapját ünnepli a TV2 Csoport első filmcsatornája, a Mozi+
Július 5-én folytatódik a Doktor Balaton A Doktor Balaton az ország egyik legkedveltebb napi sorozata lett indulása óta.
Májusban is a TV2 Csoportot választotta a legtöbb néző Az év első 4 hónapjához hasonlóan, 2021 májusában is a TV2 Csoport csatornáit választotta a legtöbb néző a teljes lakosság, a 18-59 évesek és a 18-49 évesek körében.
Százmilliós összeget gyűjtöttek a nézők a TV2 műsorában Rekordösszegű, több, mint százmillió forint adományt gyűjtöttek a nézők vasárnap este a koronavírusban árván és félárván maradt gyerekeknek a TV2 Neked énekelek gálaműsorában. A 1357-es adományvonalon és liciteket fogadó telefonszámon végül összesen 101 ...
Kiemelkedő pénzügyi évet zárt 2020-ban a TV2 Csoport Mintegy 45,8 milliárd forintos árbevétellel és 3,9 milliárd forint adózás előtti eredménnyel zárta 2020-es pénzügyi évét a TV2 Média Csoport Zrt.
Újra forog a Szerencsekerék a TV2-n Visszatér a TV2 képernyőjére minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék!
A pünkösdi hétvégén a Tények volt az idősávja legnézettebb műsora a teljes A péntektől hétfőig tartó hosszúhétvégén az idősávjában átlagosan a Tényeket választotta a legtöbb 18-49 éves és 4 éves vagy annál idősebb tévénéző.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési tájékoztató    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS